onsdag 20 juni 2012

Eslövs BK - Brantevik/Rörum Österlen FF: 1-1

På väg till matchen filosoferade jag en smula över det fina vädret och det faktum att det inte var nån EM-match idag, något som borde kunna påverka Eslövsbefolkningen att sluta upp i större skara för sitt lag. Något många också gjorde, dessutom fanns många av bortalagets supporters på plats, vilket bäddade för en folkfest på läktaren.

De första fem minuterna dominerade BRÖFF och EBK hade svårt att bryta igenom, men redan i 15e minuten satte Kim Jeppsson, som också välförtjänt får titeln matchens lirare, 1-0. Mycket av matchen skulle vara EBKs, men BRÖFF spelade duktigt och kunde sätta 1-1 i 45e. Som en av våra äldre supporters konstaterade, det var ett onödigt mål. Det kunde ha stått 2-0, för EBK hade en fin chans bara minuterna innan och lyckades slarva till sig ett mål i baken.

Tidvis var matchen väldigt fysisk och gula kort mot oss delades ut åt bland annat Wissam Wehbe i 39e och Adil Adlouni i 80e minuterna. Det var så att man fruktade 1-2, ett par gånger, men i rättvisans namn levde hoppet om 2-1 kvar in i själva slutet med en fin chans åt oss i 90e minuten.

Jag hade verkligen hoppats på hemmaseger och säkrad andra plats inför sommaruppehållet, det hade varit sjukt najs. Nu blev det ju inte så, men jag kan bara hoppas att laget samlas nu och man peppar upp sig och låter detta bli säsongen då vi går upp i trean igen! Vi kan göra det om bara fler folk dyker upp på match och stöttar sitt hemmalag.